Yıldırımlı haltercilerden “zafer”

Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, Çanakkale şehitleri için düzenlenen organizasyonda “Zafer” kupasının sahibi oldu.Türkiye Halter Federasyonu tarafından 17-18 Mart tarihlerinde Düzce’de, Çanakkale şehitleri için iller arasında düzenlenen...

21 Mart 2017 Salı 14:34
Yıldırımlı haltercilerden “zafer”

Yıldırım Belediyespor Halter Takımı, Çanakkale şehitleri için düzenlenen organizasyonda “Zafer” kupasının sahibi oldu.

banner380

Türkiye Halter Federasyonu tarafından 17-18 Mart tarihlerinde Düzce’de, Çanakkale şehitleri için iller arasında düzenlenen Zafer kupasının sahibi oldu. Ramazan Kara, Kenan Yılmaz, Serkan Yücel, Volkan Ateş, Muhammed Cangül ve Ahmet Saknuk’tan oluşan Yıldırım Belediyespor Halter Takımı 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak takım halinde 1.’lik kürsüsüne çıktı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Amatör sporlarda son dönemde yaptığımız atılımlar neticesinde sporun her dalında önemli başarılar kazanıyoruz. Şampiyonlar yetiştirerek yurt içi ve yurt dışındaki organizasyonlara damga vurmaya devam edeceğiz. Şampiyon olan takımımızı ve teknik ekibimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<