banner359

Yıldırımlı Karateciler Madalyaları Topladı

Yıldırım Belediyesporlu Karateciler, Türkiye Karate Şampiyonasi’na Damga Vurdu

02 Eylül 2015 Çarşamba 14:30
Yıldırımlı Karateciler Madalyaları Topladı
Yıldırım Belediyesporlu karateciler, Türkiye Karate Şampiyonası’na damga vurdu.
Bursa’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nda Yıldırım Belediyesporlu karateciler Abdullah Mingsar ve Aylin Bayram Türkiye şampiyonu olurken, Betül Sena Aydemir ikinci, Murat Arda, Yusuf Uysal ve Abdullah Vefa Uysal ise üçüncü oldu. Genç sporcuların elde ettikleri derecelerin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “kazandıkları başarılarla bize bu gururu yaşatan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Edebali, “250 bini aşkın genç nüfusuyla şehrimiz yüksek bir potansiyele sahip. Genç nüfusumuz spor sayesinde tam donanımlı yetişmesi Yıldırım’ın, Bursa’nın ve ülkemizin geleceği adına oldukça önemli” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<