banner359

"zorlu Bir Deplasmana Geldik"

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Asteras Tripolis’te teknik direktör Staikos Vergetis, İstanbul’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve zorlu bir deplasmana geldiklerini söyledi. UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Beşiktaş’la...

17 Eylül 2014 Çarşamba 21:23
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Asteras Tripolis’te teknik direktör Staikos Vergetis, İstanbul’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve zorlu bir deplasmana geldiklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın Beşiktaş’la oynayacak Asteras Tripolis’te teknik direktör Staikos Vergetis, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Çok güzel bir yaz sezonu geçirdiklerini belirten Vergetis, "Tam 3 tur geçtik. Bu bizim için büyük bir başarı. İlk kez UEFA Kupası’ndaki turlara kaldık. Tarihi bir maçta zor bir deplasmana geldik. Başlangıcı burada Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’la yapmak için bulunuyoruz. Yarın UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçımız. Bizim görevimiz o küçük şehrimiz Tripolis kentinin yönetimini, halkını, taraftarlarını ve bizleri sevenleri en iyi temsil etmek için burada mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

"FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM"
Futbolcularına güvendiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Olgun ve profesyonel futbolcular, onlarla çok güzel başarılar yaşadık. Daha da başarılar yaşayacağımıza inanıyorum. Çünkü futbolcularımı çok iyi tanıyorum. İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. İki ülke arasında bir sorun yok diyebiliriz. Futbol bir kültür bir medeniyettir. Yarın akşam da biz hem Yunan hem de Türk taraftarların en iyi şekilde maç izlemeleri için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

ZISOPOULOS: "ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"
Asteras Tripolisli futbolcu Giorgos Zisopoulos ise hocasının dediği gibi çok mutlu bir yaz geçirdiklerini ifade ederek, "Tarihimizde ilk kez 3 tur geçtik. Şu anda ilk kez de bu tarihi ve güzel şehirde Beşiktaş’la oynamak için burada bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş’a saygı duyduklarının altını çizen Zisopoulos, "Dünyaca ünlü futbolcular bulundurduklarını ve özellikle Hırvat teknik direktörün burada bulunması onlar için büyük bir şans. Fakat tabii ki bu bizim inancımızı yitirmiyor. Biz o küçük şehir için, bizi seven taraftarlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmak için burada 90 dakika mücadele edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Basın toplantısı ardından Olimpiyat Stadı’nda antrenman yapan Asteras Tripolis takımı, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<