Zoroğlu: "İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’nu antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tokat Belediye Plevne maçını değerlendirdi.Turuncu-lacivertli ekip, Tokat Belediye Plevne maçının...

20 Ekim 2016 Perşembe 11:59
Zoroğlu: "İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"
Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’nu antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tokat Belediye Plevne maçını değerlendirdi.
Turuncu-lacivertli ekip, Tokat Belediye Plevne maçının hazırlıklarını İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan teknik patron Levent Zoroğlu, “Yaklaşık 10 maç yaptık. Hazırlık dönemi verimli geçti. Hatalarımızı gördük, yapabileceklerimizi gördük, yapamadıklarımızı gördük. Onun üzerinde çalıştık. Önümüzde yaklaşık 3-4 gün var. İlk maçımız Tokat’ta. Sezonu Tokat deplasmanı ile açıyoruz. Bu sezon 12 takımın 12’side gerçekten çok kuvvetli kadrolar kurdu. Daha önceki sezonlar bir kaç takımı sayabiliyorduk ama bu sezon kesinlikle çok iyi kadrolar var. Daha önce yaptığımız hazırlık maçları da bunun göstergesi. Tokat iyi bir takım, ama kesinlikle hedefimiz puan ya da puanlarla dönmek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun içinde hem taktik olarak hem teknik olarak gerekli çalışma ve hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesiyi bekliyoruz. Takımda sadece Cansın Hacıbekiroğlu’nun sakatlığı bulunuyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<