Zoroğlu: “İyi oynayarak kazandık”

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-0 kazandıkları Halkbank maçını değerlendirdi.Antrenör Levent Zoroğlu, iyi oynayıp Halkbank’ı yendiklerini ifade ederek, "Kendi evimizde kimseye kolay...

27 Ekim 2016 Perşembe 12:49
Zoroğlu: “İyi oynayarak kazandık”
Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Levent Zoroğlu, 3-0 kazandıkları Halkbank maçını değerlendirdi.
Antrenör Levent Zoroğlu, iyi oynayıp Halkbank’ı yendiklerini ifade ederek, "Kendi evimizde kimseye kolay kolay puan vermemek istiyorduk. Hazırlık maçlarında bunu yapamadık. İçeride oynadığımız bütün maçları kaybettik. Bugün Halkbank’a karşı gerçekten ama gerçekten iyi oynayarak kazandık. Geçen hafta Tokat’ta iyi oynamadık. İyi oynamadığımız halde maçı alabilirdik. Çeşitli sebepleri var. Bunların ok fazla üzerinde durmak gereksiz. Geçmiş geçmişte kaldı. Ders aldık. Eksiklerimizi görerek iyi antrenman yaptık. Gerçekten mutluyum. İnegöl’deki benim ilk maçım. Böyle bir galibiyet almak beni de çok mutlu etti. Başta yöneticilerimize, oyuncularımıza, antrenör arkadaşlarımıza ve bize her zaman destek olan belediye başkanımız Alinur Aktaş’a bu galibiyeti armağan etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<