banner359

Facebook'ta bu linke sakın tıklamayın!

05 Haziran 2016 Pazar 19:45 2016-06-05 19:47:41
Facebook'ta bu linke sakın tıklamayın!
 Facebook'ta bir virüs tehlike saçıyor. Bilgilerinizi çalan virüsün yayıldığı "Cizre'de 60 teröristin imha videosu" isimli bağlantıya sakın tıklamayın.
Facebook virüsü sosyal ağları ziyaret ederken bilgisayarı etkileyen bir parazittir. Sisteme girdiğinde, virüs hackerların Facebook hesaplarını hacklemelerini ve kullanıcıların bağlantılarına da bulaştırmayı sağlar. Bununla birlikte, bilgisayarlardan önemli bilgiler çalmak için de bu virüs kullanılır.
BAĞLANTIYA DİKKAT
Son birkaç gündür sosyal medya hesaplarında dolaşan virüs çoğu insanın oldukça canını sıktı. Terör örgütü adına çalışan hackerlerin yaydığı "Cizre'de 60 teröristin imha videosu" isimli bağlantıya dikkat edin! Bağlantıya tıkladığınız andan itibaren sosyal medya hesaplarınızda sizin adınıza paylaşımlar yapılıyor. Ayrıca hesabınızın ele geçirilmeside söz konusu.

Son Güncelleme: 05.06.2016 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<