banner359

Sarjim Bitiyor Yalaniçin Tarihe Karışıyor!

09 Mayıs 2016 Pazartesi 22:23 2016-05-09 22:25:13
Sarjim Bitiyor Yalaniçin Tarihe Karışıyor!
Telefonlar için geliştirilen özel bir uygulama olan Battery Share, kullanıcıların birbirlerine yükledikleri uygulama ile şarj oranlarını anbean görüntüleyebilmesini sağlıyor. Böylece artık 'şarjım bitiyor' yalanı da tarihe karışmış olacak!
Şu an için sadece iOS platformuna gelen ve dolayısıyla iPhone'lar arasında kullanılabilen Battery Share isimli uygulama, sevgili veya arkadaşlarınızın telefonlarının şarj oranını sizle paylaşıyor.
Bildirimleri açık hale getirdiğinizde "Ahmet'in şarjı çok düşük" uyarı ekranını görebiliyorsunuz. Aksi durumda ise şarjının dolu olduğunu bildiğiniz arkadaşınızı aradığınızda 'telefonumun şarjı yok, sonra konuşalım' türü sözleri de söyleme olasılığı kalmıyor; zira Battery Share uygulamasıyla Ahmet'in şarjının aslında baya baya dolu olduğunu görebiliyorsunuz.
Uygulamayı telefonlara yüklemenin bedeli ise 2.99 TL. 

Son Güncelleme: 09.05.2016 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<