banner359

YouTube'un yeni hizmeti YouTube Music Key'in ilk görüntüleri internete sızdı.

YouTube'un yeni hizmeti YouTube Music Key'in ilk görüntüleri internete sızdı.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 23:14 2014-08-20 23:16:26
YouTube'un yeni hizmeti YouTube Music Key'in ilk görüntüleri internete sızdı.
Android Police sitesinin geçtiği habere göre bu servis YouTube Music Key adını taşıyacak ve reklamsız müzik dinleme, şarkıları ve videoları çevrim dışı dinleme için saklama ve bilgisayarında birden fazla iş yapanlar veya müziğin arka planda çalması için sadece ses oynatan çalma arayüzü gibi özellikleri sunacak. Servisin aylık ücreti de 9.99 dolar olacak.

YouTube Music Key, aralarında Google’ın yurt dışında faaliyet gösteren Google Play All Access servisinin de bulunduğu internetten müzik dinleme gibi servislere benzeyecek gibi.
Ancak YouTube’un abonelik tabanlı müzik servisi çıktığında Google Play Music Key servisinin adının değiştirilmiş olması da beklentiler arasında.
Görünüşe göre, 9.99 dolarlık aylık servis hem Google Play hem de YouTube müzik servislerine erişim imkanı verecek.

YouTube’un bir müzik servisi sunacağına dair dedikodular uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor. 2013 sonlarında Google’ın abonelik tabanlı YouTube servisini 2014′e ertelediği haberleri çıkmış, geçtiğimiz nisanda da şirketin tasarım işlerin odaklanmak için ek bir gecikme süresi daha verdiği söylenmişti.

Ayrıca YouTube patronu Susan Wojcicki’nin işleri yavaşlattığı da söyleniyordu.
Kaynak:sözcü

Son Güncelleme: 20.08.2014 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<