Somalili Gençler İhlas Vakfı’na Konuk Oldu

Resmi ziyaret için Türkiye’de bulunan Somali Milletvekili Şeyh Ali Şeyh İbrahim, İstanbul’da yükseköğrenimlerini sürdüren Somalili öğrencilerle bir araya geldi. İhlas Vakfının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkezinde gerçekleşen...

20 Eylül 2014 Cumartesi 20:24
Somalili Gençler İhlas Vakfı’na Konuk Oldu
Resmi ziyaret için Türkiye’de bulunan Somali Milletvekili Şeyh Ali Şeyh İbrahim, İstanbul’da yükseköğrenimlerini sürdüren Somalili öğrencilerle bir araya geldi.
İhlas Vakfının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkezinde gerçekleşen toplantıya Somali Konsolosluğu Kültür Ataşesi de katıldı. Toplantıya ev sahipliği yapan İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, yaptığı konuşmada, İhlas Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı ve Somali başta olmak üzere Afrika ülkelerinden gelen birçok öğrenciyi yurtlarında barındırdıklarını ifade etti. Okyay, Somali’de 210 büyükbaş hayvanın kesilerek etlerinin çadır kentlerde yaşayan fakirlere dağıtılacağının müjdesini verdi.
İhlas Vakfı yurtlarında kalan 35 Somalili öğrencinin de katıldığı toplantıda Somali Milletvekili Şeyh Ali Şeyh İbrahim, İstanbul’da yüksek öğrenimlerini sürdüren Somalili öğrencilerin sıkıntılarını dinledi ve çözümleri için ilgili makamlarla görüşeceğini belirtti. Şeyh İbrahim, Somali’ye yardımlarından ve Somalili öğrencileri yurtlarında barındırdığı için İhlas Vakfına ve çalışanlarına da teşekkür etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<