banner359

Eyüp Sultan’da Bayram

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bayram namazını Eyüp Sultan Camisinde kıldı. Aydın, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. TRT 1’in canlı yayınına katılan Aydın, Ramazan ayındaki etkinlikler ve Eyüp’e yönelik çalışmalar hakkında...

17 Temmuz 2015 Cuma 17:37
Eyüp Sultan’da Bayram
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bayram namazını Eyüp Sultan Camisinde kıldı. Aydın, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. TRT 1’in canlı yayınına katılan Aydın, Ramazan ayındaki etkinlikler ve Eyüp’e yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Ramazan boyunca Eyüp’ün her köşesini karış karış gezerek vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte bayram sabahında da Eyüp Sultan’daydı. Bayram namazını Eyüp Sultan Camisinde kılan Aydın, namaz sonrasında cami avlusunda vatandaşlarla bayramlaştı. Özellikle çocukların Başkan Aydın’a ilgisi büyüktü. Başkan Aydın yol boyunca karşılaştığı ve bayramda da çalışan belediye personeli ile de sohbet edip bayramlarını kutladı.
Vatandaşların ilgi gösterdiği Başkan Aydın, farklı bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirterek, “Ramazan ayının manevi atmosferine uygun etkinlikler planlamıştık. Özellikle Eyüp Sultan meydanında iftar ve sahur yapan vatandaşlarımıza bu yıl müsaade etmedik. Böylece ziyaretler ve ibadetleri daha kolay ve huzur içinde gerçekleştirdiler. Amacına ulaşan bir etkinlik programı çıkartmış olduğumuzu görüyorum. Rabbim nice Ramazanlara eriştirsin cümlemizi. Herkesin bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Bayram namazı sonrasında Ramazan ayı boyunca Eyüp Sultan meydanından iftar ve sahur programları gerçekleştiren TRT 1’in, Bayram Sevinci adlı programına konuk olan Başkan Aydın, canlı yayında Ramazan ayındaki etkinlikler ve Eyüp’e yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Serdar Tuncer’in sorularını yanıtlayan Aydın, TRT 1 ve ekibine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<