banner359

Zeytinburnu’nda Ramazan Bayramı Coşkusu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Seyitnizam Camii’nde vatandaşlarla bayramlaştı.Bayram namazını Seyitnizam Camii’nde kılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve yardımcıları, namaz sonrası vatandaşlarla ve belediye personeliyle...

17 Temmuz 2015 Cuma 16:58
Zeytinburnu’nda Ramazan Bayramı Coşkusu
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Seyitnizam Camii’nde vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayram namazını Seyitnizam Camii’nde kılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve yardımcıları, namaz sonrası vatandaşlarla ve belediye personeliyle tek tek tokalaşıp bayramlaştı. Cami avlusuna kurulan kahvaltı mönüsüyle bayramın ilk kahvaltısını yapan ilçe halkı ve Başkan Aydın, kahvaltı boyunca sohbet etti. Avluda etrafında toplanan çocukları da ihmal etmeyen Aydın, hepsine bayram harçlığı dağıttı.
Hazırlattığı bayram hediyelerini vatandaşlara dağıtan Aydın, yaptığı konuşmada, “Öncelikle tüm Zeytinburnulu hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını ardımızda bırakıp, Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Zeytinburnulu hemşehrilerimizle birlikte karşıladık. Bunun gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle hepsinin Ramazan Bayramı’nı tekrar tebrik eder, bayramın tüm İslam alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini Rabbimden niyaz ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<