banner359

AK Parti’de Bayramlaşma

AK Parti Balıkesir Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni yapıldı.AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, AK Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali...

17 Temmuz 2015 Cuma 17:36
AK Parti’de Bayramlaşma
AK Parti Balıkesir Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni yapıldı.
AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur, AK Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, ilçe belediye başkanları ve partililerin katılımıyla Balkonuk Center’da gerçekleştirildi. Bayramlaşmanın ardından tüm teşkilat üyeleri hep birlikte yemek yediler. Yemeğin ardından İl Başkanı Dinçer Orkan yaptığı konuşmada "Allah’a şükrediyorum ki yardımlaşma ve dayanışmanın en önemli günleri olan ramazan ayına bizleri kavuşturdu. Akabinde de kardeşlik ve barışın bir göstergesi olan bayramlara bizleri kavuşturan Allah’a şükrediyorum. On bir ayın sultanı ramazan ayını sizlerle birlikte geçirdik. Bundan 4-5 yıl öncesine baktığımız zaman ramazan ayını bence ramazan ayına uygun bir şekilde geçirmiyorduk. Hatta Balıkesir’de ramazan ayının geldiğini bile düşünemiyorduk, hissedemiyorduk. Ama şimdi hamdolsun belediyelerimiz sayesinde hem ramazanın geldiğini anlıyoruz, hem insanlar çadırlarda pislik içinde sıcakta durmuyorlar, aynı bir lokanta özelliğinde ve güzelliğinde yemeklerini yiyorlar iftarlarımızı, sahurlarımı ona göre yapıyoruz. Bedestende de bir çok etkinlik ve eğlenceler düzenleniyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun"dedi.
AK Parti Balıkesir Milletvekillerinin yaptığı selamlama konuşmalarının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur "AK Parti birlik beraberlik içinde kurulduğu günden bu yana gücünden hiç bir şey kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Güzel bir ramazan geçirdik. Rahmet ve bereket ayı ramazan yardımlaşma ayı. Nasıl oldu belediyelerimiz sayesinde. Bundan 2 yıl önce Balıkesir’de ne Sındırgı, ne Bigadiç ne Savaştepe’nin de böyle güzel ramazanlar yaşanmadı. Allah’a şükür belediyelerimizle teşkilatlarımızla doya doya güzel bir ramazan yaşadık. 7 Haziran’da tek başımıza iktidar olamadık ama milletimiz şu mesajı verdi. AK Parti olmadan hükümet yok, AK Parti olmadan iktidar yok bunu milletimiz tescilledi. Çünkü muhalefet partileri bir araya gelemiyor. 60’lık blok dediler ama meclis başkanını bile seçemediler. Devamlı bir birleri ile kavga eden muhalefet partileri. Milletimiz ise çok yakından bunu görüyor. Koalisyon için çalışmalar devam ediyor. Ülkemiz milletimiz için hayırlısı olsun. Muhalefet milletvekilleri hep Büyükşehir’e yükleniyor. Bilhassa muhalefetin olduğu belediyelerde bize Büyükşehir zulüm ediyor. Balıkesir’in nüfusu 1 milyon 200 bin. Bu nüfusun yüzde 26’sı 315 bin kişi kırsaldaki mahallelerde yaşıyor. Daha önce Özel İdare’nin hizmet götürdüğü bu 315 bin kişinin aldığı hizmet tutarı en fazla 2013 yılında. Ne kadar almış 20 milyon lira. Büyükşehir olunduktan sonra, Büyükşehirin imkanları ile neler yapılmış ? BASKİ’nin buralarda hacadıklarını çıkardım. Yalnız BASKİ’nin mahallelerimizde tam 20 milyon lira harcamış. Fen İşlerinin ise harcamış olduğu para 130 milyon lira. İlçe belediyelerimizde en azından 40-50 trilyon harcadı. Fen işleri için 25 milyon liralık almış iş makineleri araç gereç alındı. Büyükşehir’in mimarı kim ? Recep Tayyip Erdoğan. 2004 yılında İstanbul ve Kocaeli’ni bütün şehir yaptı. Görüldü ki bu uygulamayla birlikte bütün şehir ile birlikte hizmetler daha güzel geliyor. En son çıkan 16 ilin Büyükşehir olmasında da bütün şehir olarak Büyükşehir oldu bu şekilde hizmetler devam ediyor. Güzel bir bayram geçiriyoruz huzur içerisinde, hepinizin ramazan bayramını tebrik ediyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum"şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<