19 Mayıs Bursa’da Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da düzenlenen törenlerle kutlandı.Sabah saatlerinde Atatürk Caddesinde bulunan Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin...

19 Mayıs 2016 Perşembe 13:48
19 Mayıs Bursa’da Coşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da düzenlenen törenlerle kutlandı.
Sabah saatlerinde Atatürk Caddesinde bulunan Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve beraberindekiler tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Tophane Saltanat Kapısı’ndan Heykel’e yapılan Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü ile devam etti.
Vatandaşların alkışları eşliğinde düzenlenen yürüyüşün ardından Kent Müzesi önünde tören yapıldı. Törene, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile davetliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Işıklar Askeri Hava Lisesi kılıç kalkan, Çelik Kızlar Komando Topluluğu komando gösterisi, wushu, akrobatik cimnastik ve zeybek gösterileri gerçekleştirdi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tören, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun, 19 Mayıs Gençlik Haftası çerçevesinde yapılan Atatürk’ü anma ve Gençlik Koşusu ile İmam Hatip Ortaokulu ve liseleri Tenis Turnuvaları Müsabakaları’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<