banner359

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun İftarda Gençlerle Biraraya Geldi

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Medeniyet Gençliği Bursa Şubesi’nin İftar programında gençlerle buluştu.AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, birliğin sembolü Ramazan Ayı’nın kaynaştırıcı özelliğini fırsat bilerek yönetim...

17 Haziran 2016 Cuma 16:02
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun İftarda Gençlerle Biraraya Geldi
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Medeniyet Gençliği Bursa Şubesi’nin İftar programında gençlerle buluştu.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, birliğin sembolü Ramazan Ayı’nın kaynaştırıcı özelliğini fırsat bilerek yönetim kurulu ile birlikte her fırsatta farklı kesimlerden halk ve teşkilat mensupları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Torun, Medeniyet Gençliği Derneği Bursa Şubesi’nin Muradiye’deki dernek merkezinde her akşam düzenlediği İftarlardan birine konuk olarak gençlerle sohbet etti. Başkan Torun’a katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren derneğin Medeniyet Gençliği Derneği Bursa Şube Başkanı Bilal Kartal, “Her akşam düzenlediğimiz İftar programları ile hem gençlerimizle bir araya gelerek sohbet etme imkanı buluyoruz hem de bölgemizde belirlediğimiz yardıma muhtaç bazı ailelere bir nebze de olsa destek olmaya çabalıyoruz” dedi.
Programa yapılan davetten ötürü teşekkür eden Başkan Torun ise, İftar ve Sahurların yanı sıra çeşitli vesilelerle her kesimden halkla bir araya gelerek On Bir Ay’ın Sultanı Ramazan’ı dolu dolu geçirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Torun, “Bugün de Medeniyet Gençliği Derneği’nin organizasyonu ile gençlerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Allah bu güzel ayda kaynaşmaya, birliğe, yardımlaşmaya vesile olan herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<