AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kaya esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Erdal Kaya, Güzelyalı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatının düzenlediği, Arif Bayrak, Mehmet Baysan, Ahmet Yazıcı, İbrahim Turan, Nejat Baysan ve Mustafa...

02 Nisan 2017 Pazar 11:19
AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kaya esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Erdal Kaya, Güzelyalı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

banner380

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatının düzenlediği, Arif Bayrak, Mehmet Baysan, Ahmet Yazıcı, İbrahim Turan, Nejat Baysan ve Mustafa Bayrak’ın organize ettiği kahvaltıya geçmiş dönem Bursa Milletvekili İsmet Su katıldı. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı kahvaltıda konuşan AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, "Referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Gece gündüz 16 Nisan için çalışıyoruz. Bizi bugün burada yalnız bırakmayıp yoğun bir şekilde davetimize icabet etmeniz sandıktan ‘evet’ çıkacağının en büyük göstergesidir" dedi.

Referandum çalışmaları esnasında vatandaşlardan gelen olumlu dönüşlerin kendilerine daha fazla çalışma hırsı verdiğini söyleyen Ünal, "Muhalifler asılsız, altı boş ve yalan iddialarla halkımızı yanlış yönlendiriyorlar. Maddeler çok açık. Bir tane madde de rejim değişikliği veya anti demokratik bir içerik göremezsiniz. Muhalifler ise her zaman olduğu gibi maddelerin içeriğini çarpıtıyor ve yalan söylüyor" diye vurguladı.

Kahvaltıda söz alan AK Parti Bursa eski Milletvekili Av. İsmet Su, "16 Nisan referandumunda sandıktan ‘evet’ çıkarsa değişime hep birlikte şahit olacağız. Birçok seçimde çalıştım. Güzelyalı hep bizimle omuz omuza verdi. Bizi yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<