banner359

AK Parti Nilüfer’de 15. yıl kutlaması

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşunun 15. yılını kutladı.İlçe binasındaki kutlamaya AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve delegeler katıldı. Celil Çolak, hain darbe girişimini hatırlatarak, ”Türkiye Cumhuriyeti,...

17 Ağustos 2016 Çarşamba 13:06
AK Parti Nilüfer’de 15. yıl kutlaması
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, partinin kuruluşunun 15. yılını kutladı.
İlçe binasındaki kutlamaya AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve delegeler katıldı. Celil Çolak, hain darbe girişimini hatırlatarak, ”Türkiye Cumhuriyeti, tarih boyunca birçok darbe ve darbe teşebbüsüne sahne olmuştur ama inanın hiçbirisi 15 Temmuz kalkışması kadar alçakça ve şerefsizce planlanmamıştır. 15 Temmuz, tarihe kara bir leke olarak geçmiştir. Türk milletine, milli iradeye, başkomutan, seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Cumhuriyeti’nin meşru hükümetine ve vatansever güvenlik güçlerine karşı düzenlenen bu kahpe kalkışmanın diğerlerinden farkı, milli bütçeden maaş alan, silah ve teçhizat tedarik eden bir grup üniformalı teröristin halkımıza silah doğrultmasıdır. Destan yazan bu milleti kutluyorum” diye konuştu.
15 yıl boyunca AK Parti için ter döken herkese teşekkür eden Celil Çolak, "14 Ağustos 2001 yılında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan partimiz, kısa sürede Türk siyaset ve tarih sahnesinin mihenk taşı olmayı başarmıştır. AK Parti 15 yıl boyunca demokrasi, milli iradeye saygı, siyasi ahlak ve erdem açısından Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. AK Parti, milletten aldığı destekle 15 yıl boyunca iktidar olmuş, eğitim, adalet, sağlık, tarım, turizm, ulaşım, ekonomi, enerji, teknoloji gibi köklü reformlarla yeni Türkiye yolunu açmıştır. Türkiye’yi uluslararası platformda muasır medeniyetler seviyesine çıkarmış, parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir" diye konuştu.
15. yıl münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğraflarının bulunduğu bir pasta kesilerek üyelere ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<