banner359

AK Parti Nilüfer’den 15 Temmuz şehitleri için mevlit

Bursa’da AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı tarafından 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif okutuldu.AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından Fatih Sultan Mehmet Camii’nde mevlid-i şerif okutuldu. Mevlide çok sayıda vatandaş katıldı....

27 Ağustos 2016 Cumartesi 11:47
AK Parti Nilüfer’den 15 Temmuz şehitleri için mevlit
Bursa’da AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı tarafından 15 Temmuz şehitleri için mevlid-i şerif okutuldu.
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından Fatih Sultan Mehmet Camii’nde mevlid-i şerif okutuldu. Mevlide çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Nilüfer Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri de okunan Kur’an-ı kerim ve mevlid-i şerifi dinledi. Şehitlerin ruhları için dua edildikten sonra cemaate lokma dağıtıldı.
Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak, "Allah şehitlerimizin ruhlarını şad etsin. Onların üzerimizde hakları çok büyük. İnşaallah haklarını helal ederler. Devlet olmazsa hiçbir şey olmaz. Bunu 15 Temmuz gecesi halkımız tekrar öğrendi. Bizim elimizden devletimize sahip çıkmak, kahraman şehitlerimiz için dua etmek gelir. Allah devletimizi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, hükümetimizi, askerimizi, vatandaşımızı korusun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<