AK Parti Nilüfer’den CHP’ye geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan silahlı saldırı sonrası partinin Nilüfer İlçe...

31 Ağustos 2016 Çarşamba 10:15
AK Parti Nilüfer’den CHP’ye geçmiş olsun ziyareti
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan silahlı saldırı sonrası partinin Nilüfer İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Celil Çolak, “Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaşamış olduğu terör saldırısını kınıyoruz. Terörün dini, imanı, dili, ırkı, rengi olmaz. Terör nereden, kimden gelirse gelsin lanetlenmelidir” şeklinde konuştu.
Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Celil Çolak, “Darbe girişimine karşı demokrasiden yana takındığınız tavır vatan sevdalısı her insanın yapması gereken bir davranıştı. Bu manada sizi de, Milliyetçi Hareket Partisi’ni de (MHP) tebrik ediyorum. Bizler aynı ailenin fertleriyiz. Vatansever insanlar olarak bu ülkenin birliği ve beraberliği için siyaset yapıyoruz. Tabi siyasi atışmalarımız da bu işin tuzu biberi. Darbe girişimine karşı samimi bir tutum sergilemeyen tek parti HDP. Onları da Allah ıslah etsin diyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ise, Türkiye’de artık darbe döneminin kapandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminden demokrasinin daha güçlü çıktığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<