banner359

Ak Parti Osmangazi teşkilatı polisin yanında

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, İstanbul’daki menfur saldırının ardından polis merkezlerini ziyaret etti.Ali Yılmaz ile beraberindeki partililer, ilk Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan’ı ve ardından İl Emniyet Müdür...

15 Aralık 2016 Perşembe 11:24
Ak Parti Osmangazi teşkilatı polisin yanında
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, İstanbul’daki menfur saldırının ardından polis merkezlerini ziyaret etti.
Ali Yılmaz ile beraberindeki partililer, ilk Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan’ı ve ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Uzman’ı ziyaret etti. AK Parti Osmangazi heyeti daha sonra sırasıyla Çekirge Polis Merkezi, Çarşı Polis Merkezi ve Alemdar Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Bu hain ve menfur saldırı neticesinde ne yazık ki bir kez daha onlarca eve ve yüreklere ateş düştü. Üzgünüz. Duygularımızı anlatmada kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sadece şunu söylemek isterim; bu gibi menfur saldırılar bizlerin birliğine ve bütünlüğüne asla ve asla zarar veremeyecek. Bizler, her zaman vefakâr ve cefakâr emniyet güçlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle şehit olan kardeşlerime Allah’tan rahmet ve sevenlerine sabır, yaralılara da şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, vatanımız ve milletimiz var olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<