banner359

AK Parti teşkilatları cumhurbaşkanını karşılamaya hazırlanıyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Osmangazi ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz başkanlığında toplanan yönetim kurulunun konuğu İl Başkanı Cemalettin Torun oldu. İl...

19 Ekim 2016 Çarşamba 15:49
AK Parti teşkilatları cumhurbaşkanını karşılamaya hazırlanıyor
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Osmangazi ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz başkanlığında toplanan yönetim kurulunun konuğu İl Başkanı Cemalettin Torun oldu. İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmangazi Teşkilatını ziyaret eden Cemalettin Torun, cumartesi günü Bursa’da olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programı hakkında bilgiler verdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni için hazırlıkların devam ettiğini dile getiren Torun, “Programlar öncesinde hazırlıklarımız son aşamasına geldi. İnşallah cumhurbaşkanımızı Bursa’mıza yakışır şekilde ağırlayacağız” diye konuştu.
İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, “İnşallah cumartesi günü Osmangazi’nin ve Bursa’nın şanına yaraşır şekilde cumhurbaşkanımızı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda ağırlayacağız. Bütün teşkilatlarımızla gibi Osmangazi teşkilatımız da üzerine düşen görevi yerine getirerek, Erdoğan’ın mitinginde sahada olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<