AK Parti’den DP’ye iade-i ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, İl Yürütme Kurulu Üyeleri İle Birlikte Demokrat Parti (dp) İl Başkanı Ali Biliz Ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

30 Ağustos 2016 Salı 14:47
AK Parti’den DP’ye iade-i ziyaret
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Ali Biliz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Cemalettin Torun, geçtiğimiz haftalarda göreve gelen ve mazbatasını alır almaz binlerce Bursalı ile vatan nöbetinde olan AK Parti il yönetimini ziyaret eden DP İl Başkanı Ali Biliz ve ekibine iade-i ziyarette bulundu. Cemalettin Torun, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ihanet çetesine karşı Bursa halkı ile birlikte tuttukları demokrasi nöbetine verdikleri destekten dolayı Biliz ve ekibine teşekkür ederek, “Hepimiz bu vatan ve bu millet için çalışıyoruz. Gerektiğinde farklı siyasi görüşlerde de olsak nasıl kenetlendiğimizi demokrasi nöbetlerinde bir kez daha gösterdik. Biz böyle bir ve beraber oldukça hiçbir şer odağı bu güzel ülkede bölücülük yapamayacak, geleceğimizi yıkamayacaktır. Farklı renkler, meydanlarda bir olduk ve gücümüzü dünyaya örnek bir şekilde günlerce gösterdik. O muhteşem manzaraya katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.
DP İl Başkanı Ali Biliz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasetin düşmanlık değil rekabet olduğunu vurgulayarak, bu ülkenin geleceği için çalışan bütün partilerin arasındaki rekabetin Türkiye’ye güç katacağını belirtti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından halkın, siyasilerin ve sivil toplum kuruluşlarının sımsıkı kenetlendiğini belirten Ali Biliz, “Bu birlik ve beraberliğe katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<