banner359

AK Parti’den tarıma destek

Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Ömer Ceylan’ı Ziyaret Etti.

16 Ağustos 2016 Salı 11:36
AK Parti’den tarıma destek
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Ömer Ceylan’ı ziyaret etti.
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın bünyesinde bir Tarım Komisyonu oluşturulduğunu ve bu komisyonun Tarım İl Müdürlüğü ile ortaklaşa projelere imza atabileceğine dikkat çeken İlçe Başkanı Celil Çolak, “Nilüfer, birçok yönüyle olduğu gibi zirai alan yoğunluğuyla da şehrimiz için önem arz eden bir yeri. Tarım alanlarının geleceğe taşınması ve verimliliğin artırılması için komisyonumuzun çeşitli faaliyetleri oluyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizinle koordineli bir şekilde hareket ederek çeşitli toplantılar düzenlenebilir. Hatta ve hatta önümüzdeki günlerde bu komisyonumuz ev sahipliğinde sizleri ilçemizde ağırlamak ve üretici ve diğer ilgililerle bir araya getirmek isteriz” diye konuştu.
AK Parti heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İl Müdürü Ömer Ceylan, her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<