banner359

AK Partili kadınlar başarılı çocukları ödüllendirdi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, AK Partili kadınlar, Dünya Çocuklar Gününde çocukları sevindirdi.Bursa ve Mudanya AK Parti kadın kolları üyeleri, başarılı ilk ve ortaokul öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek, hep birlikte pasta kesti....

01 Ekim 2016 Cumartesi 17:29
AK Partili kadınlar başarılı çocukları ödüllendirdi
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, AK Partili kadınlar, Dünya Çocuklar Gününde çocukları sevindirdi.
Bursa ve Mudanya AK Parti kadın kolları üyeleri, başarılı ilk ve ortaokul öğrencilerine çeşitli hediyeler vererek, hep birlikte pasta kesti. Dünya Çocuklar Günü münasebetiyle Büyükşehir Sosyal Tesislerinde buluşan kadınlar, başarılı Ortaokullu öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Bursa Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, “Dünya Çocuklar Günü dolayısıyla bir araya geldik. Başarılı öğrencileri ödüllendirmek istedik. Marifet iltifata tabidir. Bugünün gençleri yarının büyükleri olacak. Bizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak çocuklarımıza karınca kararınca hediyeler vererek onları mükâfatlandırdık” diyerek çocukların hediyelerini takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<