banner359

Altınşehir Kur’an Kursu’na Büyükşehir Desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de Geçen Yıl Hizmete Açtığı 15 Bin 300 Metrekare Alanlı Parkın Ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii İçin Projelendirilen Kur'an Kursu Binası İçin Desteklerini Sürdürüyor.

20 Mayıs 2016 Cuma 16:09
Altınşehir Kur’an Kursu’na Büyükşehir Desteği
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçen yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen Kur’an kursu binası için desteklerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Altınşehir Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nce yapılan binada kaba inşaat büyük ölçüde tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bölge gençliğine hizmet verecek olan binayı kısa zamanda tamamlayıp, hizmete açmayı planladıklarını söyledi.
Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi diğer taraftan mahalle halkının eksikliğini hissettiği tesisleri de ihtiyaç duyulan bölgelere kazandırıyor. Altınşehir Mahallesi’ne geçen yıl 15 bin 300 metrekare alanlı bir park kazandıran Büyükşehir Belediyesi, yine bölge halkının en önemli taleplerinden biri olan kurs binası için de destek veriyor. Temeli geçen yıl atılan 4 katlı binanın kaba inşaatı önemli ölçüde tamamlanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatta incelemelerde bulundu.
Altepe, belediyenin doğrudan yatırımlarının yanında kent dinamikleriyle iş birliği halinde yapılan yatırımlarla da sosyal ihtiyaçların karşılandığını söyledi. Altınşehir´deki Hacı Fahrettin Kılıç Camii çevre düzenlemesi ve bölgeye park kazandırılmasının ardından bölge halkının Kur’an-ı kerim kursu için büyük talep olduğunu hatırlatan Başkan, “Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğimiz Kur’an-ı kerim kursu için bütün gücünü seferber ediyor. Onların yetişemediği yerde de Büyükşehir Belediyesi olarak biz katkı veriyoruz. Önemli bir mesafe alındı. İnşallah kısa zamanda tamamlayıp, bölge gençliğinin ve halkımızın hizmetine sunacağız. Burada gençlerimiz, kadınlarımız kuran okumayı öğrenekler. Şimdiden bölge halkı için hayırlı olsun” dedi.
Altınşehir Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Çelik de temelin atıldığı ilk günden bu yana yardımlarını hiç eksik etmeyen Altepe’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<