banner359

Anasınıfı Öğrencilerinden Kıyafet Yardımı

Anasınıfı Öğrencilerinden Anlamlı Yardım

06 Aralık 2015 Pazar 14:41
Anasınıfı Öğrencilerinden Kıyafet Yardımı
Özel İdare İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, hazırladıkları ‘Sevgi Eli’ projesi kapsamında Osmangazi Belediyesi Sevgi Market’e kıyafet yardımında bulundu.
Osmangazi Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirdiği ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet yardımının yapıldığı ‘Sevgi Market’ projesi anasınıfı öğrencilerinden de destek gördü. Soğanlı Kültür Merkezi’nde yer alan Sevgi Market’i gezen Özel İdare İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi 44 çocuk, beraberinde getirdikleri kıyafetleri belediye yetkililerine teslim etti. Hazırlamış oldukları ‘Sevgi Eli’ projesi kapsamında evlerindeki kullanıma müsait olan ikinci el çocuk ve yetişkin kıyafetlerini toplayarak Sevgi Market’e getiren öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadı.
Sınıf öğretmeni Gülay Şanver, ‘Çocuklara yardımlaşma duygusunu aşılamak amacıyla ‘Sevgi Eli’ adını verdiğimiz bir proje geliştirdik. Proje kapsamında çocuklarımız evlerindeki kullanılabilecek durumdaki kıyafetleri toplayarak, yardıma muhtaç insanlara ulaşması için Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sevgi Market’e teslim ettiler” dedi.
Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır’da ‘Sevgi Market’ projesinin 7’den 70’e herkes tarafından takdir topladığını belirterek, “Miniklerimiz bugün çok büyük bir projeye imza attı. Çocuklarımızın gösterdiği duyarlılığı büyüklerimizden de bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<