banner359

Anne Babalara İletişim Semineri

Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, Şair Ve Yazarları Küçük Okurlarıyla Bir Araya Getirirken, Ebeveynlere Yönelik Konferanslara Da Devam Ediyor.

21 Nisan 2016 Perşembe 11:20
Anne Babalara İletişim Semineri
Bursa Büyükşehir Belediyesi Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, şair ve yazarları küçük okurlarıyla bir araya getirirken, ebeveynlere yönelik konferanslara da devam ediyor.
Kütüphanede bu hafta gerçekleştirilen konferansın konuğu Psikolojik Danışman Rehber Öğretmen Zeliha Gözağaç Ulu oldu. Ulu, ‘Etkili İletişim ve Anne Baba Tutumları’ konusunda bilgiler verdi. Çocuklarla iletişimde atılması gereken adımların konuşulduğu söyleşide, Ulu, dinleyicilerinin sorularını da cevapladı. Ulu, Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde 28 Nisan Perşembe günü saat 13.00’da da ‘Çocuk İstismarı ve Belirtileri’ konulu konferansta vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<