banner359

Aritmi Osmangazi Hastanesi İran’a şifa dağıtacak

Sağlık turizmi için İran’dan Bursa’ya gelen 35 kişilik heyet, Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin konuğu oldu.İran’dan Türkiye’ye sağlık turları, termal turlar ve sağlık turizmi alanında eğitim işbirliği olarak hayata geçirilen ve Sağlık...

30 Mayıs 2017 Salı 14:28
Aritmi Osmangazi Hastanesi İran’a şifa dağıtacak

Sağlık turizmi için İran’dan Bursa’ya gelen 35 kişilik heyet, Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin konuğu oldu.

İran’dan Türkiye’ye sağlık turları, termal turlar ve sağlık turizmi alanında eğitim işbirliği olarak hayata geçirilen ve Sağlık Stratejileri ve Sosyal Politikalar Derneğinin (SASORMER) organize ettiği ‘Sağlık Turizminde Farkını Göster Türkiye’ projesi kapsamında İranlı doktor ve sağlık acentelerinin yetkilerinden oluşan heyet Aritmi Osmangazi Hastanesi’ni ziyaret etti. Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan ve Aritmi Osmangazi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mustafa Koçak tarafından karşılanan İranlı heyete Aritmi Sağlık Grubu’nun hastaneleri ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

"Sağlık turizminde yer alacağız"

Türkiye’de sağlık sektörünün her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Aritmi Sağlık Grubu Başkanı Op. Dr. Nuri Daştan, Sağlık Bakanlığı’nın sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda ciddi destekleri sağladığını vurguladı. Daştan, “Uzun yıllar Bursa’da sağlık sektöründe varlığımızı sürdürüyoruz. 2005 yılında Bursa’nın alanında ilk ihtisas hastanesi olarak Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanemizde ayda yüz açık kalp ameliyatı, 700’de anjio gerçekleştiriyoruz. 2010 yılında tıp merkezi olarak başladığımız Osmangazi’de ise geçen yıl ciddi alt yapı çalışmalarıyla tam teşekküllü Aritmi Osmangazi Hastanesi’nin kurduk ve hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Sağlık grubumuzun bünyesinde bir de Aritmi İnegöl Hastanemiz bulunmakta. Sağlık alanında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Sağlık turizmine yönelik gerekli akreditasyon çalışmalarımız da devam ediyor. Birçok ülkeden hastanemize hastalar gelmekte. İran’dan da hastalarımızı ağırlamak, onlara da şifa vermek bizleri memnun eder" dedi.

İranlı heyet daha sonra poliklinikler ve ameliyathaneler ile buralarda kullanılan tıbbi cihazlar hakkında de incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<