banner359

ASDER üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler Platformu iftarda buluştu

Bursa’da Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Yönetim kurulu üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler platformu üyeleri Merinos Gölpark Sosyal tesislerinde düzenledikleri iftar yemeğinde buluştular.İftar yemeğinin ardından 15 Temmuz ile ilgili açıklamalarda...

14 Haziran 2017 Çarşamba 10:38
ASDER üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler Platformu iftarda buluştu

Bursa’da Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Yönetim kurulu üyeleri ve 15 Temmuz Şehitler platformu üyeleri Merinos Gölpark Sosyal tesislerinde düzenledikleri iftar yemeğinde buluştular.

İftar yemeğinin ardından 15 Temmuz ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk" Bu güzel ramazan akşamında Osmanlı başkentlerinden olan Bursa’mızda Emirsultan Hazretlerinin Üftade hazretlerinin ruhlarının bizle olduğu bir akşamda bizleri bir araya getiren sivil toplum kuruluşlarının her birine teşekkür ederim. Sadece silahlı kalkışma ayağı üzerinden düşünür 15 Temmuz’un fikri kodlarını eğer doğru okuyup anlamazsak FETÖ yerine başka bir örgüt oluşur. Bu model üzerinden nasıl bir insan ürettiler nasıl bir toplum ürettiler nasıl bir devler planladılar bu soruların cevaplarını eğer vermezsek üzerimizdeki hesapların bitmediğini dünyanın jeopolitik merkezi olan Anadolu’nun asla kendi başına bırakılmayacağını küresel sistem inşasında Anadolusuz küresel sistem asla dizayn edilemeyecektir" dedi. Yapılan konuşmaların ardından iftar programı plaket takdimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<