banner359

Atıcılar 12’den Vurdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonu'nda Yapılan Yarışmalar Kıran Kırana Geçti.

19 Nisan 2016 Salı 15:07
Atıcılar 12’den Vurdu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonu’nda yapılan trap yarışmaları kıran kırana geçti.
Genç, büyük bayan ve büyük erkekler kategorilerinde toplam 180 sporcunun yarıştığı Trap Federasyon Kupası’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları yine kürsüden inmedi. Büyük bayanlar kategorisinde yarışan Dilara Kızılsu 67/75 puanla hem yurt dışı barajını geçerek federasyon kupasının sahibi olurken yine Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Nihan Gürer’de 64/75 puanla ikincilik kupasının sahibi oldu.
Büyük erkeler kategorisinde de kürsüye sporcu çıkarmayı başaran Bursa Büyükşehir Belediyespor’da Alper Pınar 118/125 puanla ve Oğuzhan Tüzün 117/125 puanla yurt dışı barajını geçmeyi başarırken, final atışları sonucunda ise Oğuzhan Tüzün ikincilik kupasına uzanan isim oldu. Alper Pınar ise sıralamada beşinci sırada kendine yer buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<