banner359

Ay Yıldız Yıldırım’da Parlayacak

Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı, 29 Ekim Gecesi Adına Yakışır Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapacak.

22 Ekim 2015 Perşembe 17:20
Ay Yıldız Yıldırım’da Parlayacak
Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı, 29 Ekim gecesi adına yakışır bir organizasyona ev sahipliği yapacak.
Yıldırım Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıldönümünde farklı bir kutlamaya imza atmaya hazırlanıyor. Kutlamalar, 29 Ekim 2015 Perşembe akşamı saat 18.30’da Gökdere Meydanı’ndaki yürüyüş ile başlayacak. Gökdere Meydanı’ndan kortej eşliğinde Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı’na yürüyecek protokol üyeleri ve vatandaşlar daha sonra sıra ile alana alınacak. Burada kendilerine verilecek özel numaraların yazılı olduğu kağıt ile görevliler tarafından o numaraya ait parsele yönlendirilecek gönüllü 1923 kişi, verilecek komut sonrası ellerindeki meşaleleri yakarak ay ve yıldızı oluşturacak. Gökyüzünden fotoğraflarının çekilmesi ile de bu sahne ölümsüzleştirilecek.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 92 sene önce atalarımızın gösterdiği dik duruşun, kararlılığın ve birlikteliğin aradan geçen onca seneye rağmen hiç azalmadığını ispatlamak için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Edebali, “Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünde şehrimizin yerel hizmetlerde kalkınma hamlesini büyük bir hızla sürdürmeye; geleceğe Yıldırımlı hemşehrilerimizle beraber emin adımlarla yürümeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<