BALGÖÇ’e yeni tesis

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde BALGÖÇ’ün yeni hizmet binasının temeli atıldı.Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yapılacak olan BALGÖÇ Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi’nin temeli törenli atıldı. AK Parti Bursa Milletvekili...

11 Kasım 2016 Cuma 17:28
BALGÖÇ’e yeni tesis
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde BALGÖÇ’ün yeni hizmet binasının temeli atıldı.
Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yapılacak olan BALGÖÇ Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi’nin temeli törenli atıldı. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Balkan göçmeni vatandaşlar için böyle bir eser kazandıracak olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Bu projemiz ile birlikte 2017 yılı artık büyük eserlerimizin birer birer hayata geçeceği bir yıl olacak. İlçemizdeki Balkan göçmeni vatandaşlarımız için ne yapsak az” dedi.
Kaymakam Yalçın Yılmaz ise, Orhangazi’nin günden güne gelişip güzelleştiğini belirterek, “Bu çalışmalara katkı koyan başta belediye başkanımız olmak üzere bütün emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra protokol mensupları butona basarak ilk harcı döktü. Proje 2017 yılı sonuna kadar tamamlanıp hizmete sokulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<