banner359

Barışa Zeytin Dalı Uzattılar

Gemlik Belediyesi’nin Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği 1. Uluslararası Zeytin Festivali, barışa zeytin dalı uzatılması ve güvercinlerin havaya salınması ile başladı.“Zeytin başkenti Gemlik” sloganıyla başlayan Uluslararası Gemlik...

06 Kasım 2015 Cuma 14:30
Barışa Zeytin Dalı Uzattılar
Gemlik Belediyesi’nin Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği 1. Uluslararası Zeytin Festivali, barışa zeytin dalı uzatılması ve güvercinlerin havaya salınması ile başladı.
“Zeytin başkenti Gemlik” sloganıyla başlayan Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, Yunanistan, Kosova, Bulgaristan ve Makedonya’dan gelen misafir heyetlerle renklendi. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Yunanistan’ın Nea Kios (Yeni Gemlik) Belediye Başkan Yardımcısı Aleksandros Hacıgregois başta olmak üzere ilçeye gelen yabancı heyeti makamında ağırladı. Folklor ekipleriyle birlikte güreş takımlarını da Gemlik’e getiren ekipler, bu buluşmada festivalin ana temalarından birisi olan ve zeytinin simgelerinden en önemlisi olarak dikkat çeken barışa vurgu yaptı.
Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, “Zeytinin başkenti Gemlik’e yakışır bir misafirperverlikte ilçemize 16 yabancı ülkeden ve yurt içinden gelen misafirlerimiz en iyi şekilde ağırlanacak. Sizleri Gemlik’te görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Geleneksel hale gelecek olan Zeytin Festivali ile aramızdaki dostluk ve kardeşlik ilişkileri çok daha ileri seviyede pekişecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<