banner359

Başkan Altepe Bursafotofest Sergisini Gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bu Sene 5’incisi Yapılan Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali’nde (bursafotofest) Açılan Fotoğraf Sergisini Gezdi.

28 Ekim 2015 Çarşamba 11:26
Başkan Altepe Bursafotofest Sergisini Gezdi
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu sene 5’incisi yapılan Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali’nde (BursaFotoFest) açılan fotoğraf sergisini gezdi.
Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi (BKK) ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle düzenlenen 5. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali, Bursa’yı fotoğrafın başkentlerinden biri haline getiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) devam eden BursaFotoFest kapsamında açılan, 47 sanatçıya ait 44 serginin ve 800 fotoğrafın yer aldığı sergiyi gezdi. BKK Başkanı Semih Pala anısına hazırlanan anı köşesini ziyaret ederek sergiyi gezmeye başlayan Altepe’ye, BKK Başkanı Hasan Çepni ve BursaFotoFest Küratörü Kamil Fırat eşlik etti. Hatıra defterini imzalayan Altepe, daha sonra sanatçıların fotoğraflarını inceledi. Festival Küratörü Kamil Fırat’tan fotoğraflar ve sanatçılar hakkında bilgi alan Başkan Altepe, vatandaşların 8 Kasım’a kadar açık kalacak olan fotoğraf sergisini ziyaret etmesini tavsiye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<