banner359

Başkan Altepe, Oyunu Kullandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1 Kasım Genel Seçimleri İçin Oyunu Kullanırken, Sonuçların Bursa Ve Türkiye İçin Hayırlı Olması Dileğinde Bulundu.

01 Kasım 2015 Pazar 14:28
Başkan Altepe, Oyunu Kullandı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1 Kasım genel seçimleri için oyunu kullanırken, sonuçların Bursa ve Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eşi Hüsniye Altepe ve oğlu Ömer Altepe ile birlikte Çekirge 1. Murat İlk ve Orta Okulu’nda oyunu kullandı. Öğle saatlerinde okula gelen Başkan Altepe, vatandaşlarla tokalaştı ve sohbet etti. Daha sonra oy kullanacağı sınıfa geçen Altepe, 1042 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Altepe, genel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün, güzel bir gün, hepimiz için hayırlı olsun. 1 Kasım, Türkiye ve demokrasi için önemli bir gün. Biz de bir vatandaş olarak demokratik parlamenter sistemde görevimizi yerine getirdik ve oyumuzu kullandık. İnşallah, ülkemiz için de milletimiz için de hayırlı olur. Özellikle huzur içinde, güzel bir ortamda seçime gitmek en büyük temennimizdi ve bu da gerçekleşti, mutluyuz. İnşallah bu seçim de ülkemiz için yeni fırsatlar doğurur” dedi.
Altepe, 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak, “5 ay sonra yeniden sandığa gidiyoruz. 5 ay önceki seçimde tam, net bir sonuç çıkmamıştı. İnşallah bugün, bu sandıktan güzel sonuçlar çıkar. Türkiye’ye güçlü bir hükümetin işbaşı yapmasını ve yeni başlayacak 4 yılın dolu dolu geçeceği bir hizmet döneminin olmasını temenni ediyoruz. İstiyoruz ki, Türkiye’de istikrar devam etsin, Türkiye büyüsün, gelişsin. Türkiye’nin dünyanın gelişmiş 10 ülkesi arasına bir an önce girmesini istiyoruz. Bu seçimler de buna vesile olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<