banner359

Başkan Bozbey, Nilüfer İsimli 165 Kişiyle Kahvaltıda Buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçede oturan ve Nilüfer adını taşıyan 165 kişiyle kahvaltıda bir araya geldi.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşi Seden Bozbey ile birlikte farklı bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Bozbey,...

25 Ekim 2015 Pazar 14:38
Başkan Bozbey, Nilüfer İsimli 165 Kişiyle Kahvaltıda Buluştu
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilçede oturan ve Nilüfer adını taşıyan 165 kişiyle kahvaltıda bir araya geldi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşi Seden Bozbey ile birlikte farklı bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Bozbey, adı Nilüfer olan ve ilçede ikamet edenlerle kahvaltıda bir araya geldi. Farklı yaş gruplarından Nilüfer adını taşıyan toplam 165 kişi Başkan Bozbey ile eşi Seden Bozbey ile keyifli bir sabah geçirdi. Nilüfer ismini taşıyanların aileleri ile birlikte katıldığı kahvaltıda Başkan Bozbey ve eşi konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Bozbey, Nilüfer ismini taşıyanlara çeşitli armağanlar da verdi.
Davete katılanlara teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geleneksel hale getirilen bu buluşmada yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bu buluşmaların devam edeceğini söyleyen Bozbey, "Nilüferde, Nilüfer ismini taşıyan 165 kişinin yaşadığını biliyoruz. Sizler adaşsınız, hem kentimiz ile adaş hem de birbirinizle adaşsınız. Onun için bu güzel bağı beraber oluşturalım istiyoruz. Doğum günlerinizde sizleri hatırlamaya çalışıyoruz. Ulaşamadığımız Nilüferler’e de sizlerin aracılığı ile ulaşmayı hedefliyoruz. Bugün burada 55 günlük Nilüferimiz de var, 55 yaşında Nilüferimiz de var" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<