Başkan Dündar, Down Sendromlu Bebeğe Beşik Hediye Etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hüdavendigar Mahallesi’nde yaşayan Han ailesini ziyaret ederek, 11 aylık down sendromlu bebeklerine beşik hediye etti.‘Belediyem benimle’ projesi kapsamında ilçedeki yardıma muhtaç vatandaşlara...

21 Ekim 2015 Çarşamba 15:51
Başkan Dündar, Down Sendromlu Bebeğe Beşik Hediye Etti
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hüdavendigar Mahallesi’nde yaşayan Han ailesini ziyaret ederek, 11 aylık down sendromlu bebeklerine beşik hediye etti.
‘Belediyem benimle’ projesi kapsamında ilçedeki yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşan Başkan Dündar, sıkıntılarını dinleyerek çözümü noktasında yardımcı oluyor. Van depremi sonrasında Bursa’ya göç eden 4 çocuklu Han ailesini Hüdavendigar Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Dündar, sıkıntılarını dinledi. Ailenin down sendromlu olan en küçük çocuğu 11 aylık Elif bebeği kucağına alarak uzun uzun seven Dündar, beşik hediye etti. Diğer çocuklarına da çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Dündar, aileye erzak yardımında bulundu.
Baba Mevlüt Han ile sohbet eden ve Elif bebeğin rahatsızlığı hakkında bilgi alan Dündar, “Yeni dönemde hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz olan ‘belediyem benimle’ kapsamında saha çalışmaları yürüten ekibimiz, her gün vatandaşlarımızın evlerini ziyaret edip durumları hakkında bilgi alıyor. Yaptıkları bu ziyaretlerde Han ailesine ulaştık ve 11 aylık down sendromlu bebekleri olduğunu duyunca kendilerine yardımda bulunmak istedik. Bebeğimizin beşiğe ihtiyacı olduğunu duyduk ve bu ihtiyacını giderdik. Elif bebeğimizin rahatsızlığının tedavisi noktasında da ailemize destek olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<