banner359

Başkan Dündar Ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına Plaket

Tofaş Basketbol Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Bursa’nın tek bedensel engelli basketbol takımı olan Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na plaket verdi. Engelli vatandaşlar için yaptığı...

06 Aralık 2015 Pazar 16:19
Başkan Dündar Ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına Plaket
Tofaş Basketbol Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Bursa’nın tek bedensel engelli basketbol takımı olan Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na plaket verdi. Engelli vatandaşlar için yaptığı hizmetler ve verdiği desteklerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da teşekkür plaketi sunuldu.
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig’inde Bursa’yı başarıyla temsil eden Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na Tofaş Basketbol Kulübü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında plaket verildi. Tofaş Spor Salonu’nda düzenlenen törende Osmangazi Belediyesporlu oyunculara plaketlerini Tofaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Tolga Öngören takdim etti. Öngören, Osmangazili sporcuları Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig’indeki başarılı mücadelelerinden dolayı tebrik etti.
Tofaş Basketbol Kulübü tarafından bir plaket de Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a verildi. Dündar’a da engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına yaptığı çalışmalardan ve engelli vatandaşlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu. Başkan Dündar, “Osmangazi’de engelleri kaldırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarında herhangi bir engelle karşılaşmaması için birçok projeyi hayata geçirdik. Aynı zamanda engelli sporcularımıza da gerekli desteği gösteriyoruz. Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımımız Bursa’yı Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde başarıyla temsil ediyor. Takımımızda yer alan tüm sporcularımızı bu başarılı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Tofaş Basketbol Kulübü’ne de vermiş oldukları plaketten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<