banner359

Başkan Edebali, Mahallelerde Kentsel Dönüşümü Anlatıyor

Mahalle ziyaretlerine devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlatıyor.Yavuzselim Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,...

26 Ekim 2015 Pazartesi 17:21
Başkan Edebali, Mahallelerde Kentsel Dönüşümü Anlatıyor
Mahalle ziyaretlerine devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, halka kentsel dönüşümü anlatıyor.
Yavuzselim Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, özellikle vatandaşlara kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi. Yıldırım’ın 22 farklı bölgesinde devam eden çalışmalar neticesinde mahallelerin marka değerinin artacağını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İnsanlarımız hem daha güvenli ve sağlıklı konutlarda oturacak hem de evleri değerlenecek. Kentsel dönüşüm tamamlandığında hem insanlarımız kazanacak hem de ilçemiz kazanacak” dedi.
Bölge sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili ayrıntılı bilgi veren Başkan Edebali, vatandaşların yapılacak çalışmalarla ilgili merak ettiği sorularına da cevap verdi.
Başkan Edebali daha sonra Yavuzselim Mahallesi’ndeki Erenler Camii’nde vatandaşlara aşure ikram eden Yıldırım Belediyesi ekibini ziyaret etti. Vatandaşlara aşure ikramında da bulunan Edebali, “Aşure, İslam coğrafyasının ortak değeri. Biz de bu geleneği yaşatarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnanıyorum ki Muharrem ayı vesilesiyle toplumsal barış ve kardeşlik sağlam temellere oturacaktır. Bir arada bulunduğumuz hemşehrilerimizin muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum’’ diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<