Başkan Edebali’den Demokrasi Vurgusu

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanarak, "Seçimlerin birlik ve beraberliğimizi artırarak güçlü bir ülke olmamıza vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.Yıldırım Belediye...

01 Kasım 2015 Pazar 12:42
Başkan Edebali’den Demokrasi Vurgusu
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanarak, "Seçimlerin birlik ve beraberliğimizi artırarak güçlü bir ülke olmamıza vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, eşi Şükran Edebali çocukları Yekta Onur, Yusuf Sena ve Mehmet Uğur ile birlikte 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde oyunu Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu’nda kullandı. 2397 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Genel seçimin öncelikli olarak Bursa’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Halkın demokratik yönetimde söz sahibi olması için tüm vatandaşların oy kullanması gerektiğini belirten Edebali, “7 Haziran seçimlerinde Yıldırım’da yüzde 87’lik oy kullanma oranı ile Türkiye ortalaması üzerinde bir katılım gerçekleşti. Bu oranın 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde çok daha yüksek olması en büyük beklentimiz. Katılım ne kadar çok olursa, halkın demokratik yönetimde söz sahibi olması o kadar etkili olur. Oy verme işleminin tüm ülkemizde hiçbir engele maruz kalmadan gerçekleşmesini temenni ediyorum. Artık söz de karar da milletin” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<