Başkan Özkan’dan ’Asfalt’ müjdesi

Karacabey’de altyapı çalışmaları tamamlanan Hüdavendigar ve Mahmuriyet mahallelerinde önceki gün asfalt çalışmalarına başlandı.Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, "Hem mahalle sakinlerinin, hem de sürücülerimizin...

13 Haziran 2017 Salı 17:06
Başkan Özkan’dan ’Asfalt’ müjdesi

Karacabey’de altyapı çalışmaları tamamlanan Hüdavendigar ve Mahmuriyet mahallelerinde önceki gün asfalt çalışmalarına başlandı.

banner380

Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, "Hem mahalle sakinlerinin, hem de sürücülerimizin gönlü rahat olsun. Ramazan sonuna kadar bölgedeki asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak. Bu bölge özellikle yazın Yeniköy’e gidecek tatilcilerin kullandığı bir güzergah olduğu için kritik öneme sahipti. Biz de BUSKİ ile dirsek temasımızı zaten sürdürüyorduk. Dün itibariyle tamamlanan altyapı inşaatının akabinde, asfalt çalışmalarına da ivedilikle başlandı. Hem mahalle sakinlerinin, hem de sürücülerimizin gönlü rahat olsun. Ramazan sonuna kadar asfalt çalışmaları tamamlanmış olacak’’ dedi.

Öte yandan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcısı İsmail Yozgat ile birlikte, BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya’dan devam eden çalışmalar hakkında teknik bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<