banner359

Başkan Sargın gençlerle buluştu

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Boyalıca Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi.Bir kahvede gençlerle buluşan Başkan Osman Sargın, “Geleceğimizin teminatı sizsizin. Sizin fikirlerinizi her zaman önemsiyoruz. Bu vesile ile...

26 Ocak 2017 Perşembe 12:57
Başkan Sargın gençlerle buluştu

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Boyalıca Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Bir kahvede gençlerle buluşan Başkan Osman Sargın, “Geleceğimizin teminatı sizsizin. Sizin fikirlerinizi her zaman önemsiyoruz. Bu vesile ile her fırsatta gençlerimiz ile bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Osman Sargın, gençlere yeni anayasa hakkında bilgiler verdi. Gençler hem anayasa değişikliği konusunda bilgi sahibi oldul, hem de merak ettikleri soruları başkana sorma fırsatı buldu. Gençler ayrıca mahallelerine yapılan ve yapılacak yatırımlarla alakalı Osman Sargın’dan bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<