banner359

Başkan Sargın Halkla Kucaklaştı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçe halkıyla kucaklaştı.Belediye Başkanı Osman Sargın, meclis üyeleri Ahmet Yıldırım, İsmail Pencik ile birlikte Kılıçaslan Caddesi’nde esnaf ve halkın derdini dinledi. Sargın, esnafları ziyaret...

20 Nisan 2016 Çarşamba 17:01
Başkan Sargın Halkla Kucaklaştı
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçe halkıyla kucaklaştı.
Belediye Başkanı Osman Sargın, meclis üyeleri Ahmet Yıldırım, İsmail Pencik ile birlikte Kılıçaslan Caddesi’nde esnaf ve halkın derdini dinledi. Sargın, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dilerken, pazar alışverişine gelen vatandaşları da dinledi. Sargın "Bizler hizmet için geldik. Hizmetleri ayağına götürdüğümüz gibi bir yandan da vatandaşların dertleri dinleyerek birlikte karar veriyoruz. Onların meselelerini halletmek vazifemiz. Zaman zaman esnafın fikrinden de faydalanmayı ihmal etmiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<