banner359

Başkan Sargın’dan İznik’in En Küçük Hacısına Ziyaret

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçenin En Küçük Hacısını Ziyaret Etti.

27 Ekim 2015 Salı 13:47
Başkan Sargın’dan İznik’in En Küçük Hacısına Ziyaret
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçenin en küçük hacısını ziyaret etti.
Hacca gitmek için 9 yıldır bekleyen Çömez ailesi, bu sene kurada isimlerinin çıkmasıyla sevince boğuldu. Ramazan ve Gülfiye Çömez, 3 ay önce dünyaya gelen bebekleri Merve Erva Çömez’i de hacca götürmek için müftülüğe müracaat etti. Müftülükten gelen müjdeli haber üzerine baba Ramazan Çömez, bebeğine pasaport çıkartıp vize aldı. Minik Merve, 28 Ağustos tarihinde hacca giden kafilenin ilgi odağı oldu.
Belediye Başkan Osman Sargın, hacdan dönen Çömez ailesini evlerinde ziyaret etti. Küçük hacı Merve Erva Çömez’i kucağına alıp seven Başkan Sargın, "İlçemizin en küçük hacısını ziyaret ettik. Çömez ailesinin nezdinde bütün hacılarımızın ibadetlerinin kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Merve Erva kızımızın da ailesine, milletimize ve ümmetimize hayırlı bir evlat olmasını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<