banner359

Başkan Tatlıoğlu, Özel Misafirlerini Ağırladı

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu Ziyaret Eden Özel Orhaneli Umut Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerini Makamında Ağırladı.

03 Aralık 2015 Perşembe 16:15
Başkan Tatlıoğlu, Özel Misafirlerini Ağırladı
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nu ziyaret eden Özel Orhaneli Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini makamında ağırladı.
Yaklaşık 20 öğrenci eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler veren Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, bu anlamlı günde engelli vatandaşlarla bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak açısından önemli bir tarihtir diyerek sözlerine devam eden Tatlıoğlu, "İlçemizde engelli kardeşlerimizin rahat yaşayabilmesi ve hayatın içinde bizlerle beraber gülebilmesi adına gerekli her türlü adımları attık. Atmaya da devam edeceğiz" dedi.
Orhaneli’de yaşayan tüm engelliler için özel bir gezi ve tiyatro izleme etkinliği için Bursa’ya götürme sözü veren Tatlıoğlu, ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<