banner359

Başkan Torun, vefa iftarlarını başlattı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda vefa iftarları Kurucu İl Başkanı Şevket Orhan ve yönetimi ile başladı.AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, geleneksel hale getirdiği vefa iftarlarını başlattı. Bu kapsamda Şevket Orhan ve yönetimi...

03 Haziran 2017 Cumartesi 12:32
Başkan Torun, vefa iftarlarını başlattı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda vefa iftarları Kurucu İl Başkanı Şevket Orhan ve yönetimi ile başladı.

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, geleneksel hale getirdiği vefa iftarlarını başlattı. Bu kapsamda Şevket Orhan ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Torun, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Torun, Ramazan Ayı’nın beraberinde getirdiği uhrevi duyguları hep birlikte yaşamaya gayret gösterdiklerini belirterek, bu Ramazan’da da dolu dolu programlarla tüm teşkilat mensupları ve halkla iç içe olacaklarını söyledi.

Başkan Torun, AK Parti kadrolarının gücünü birlikte aldığına vurgu yaparak, “Kuruluşumuzdan bu yana teşkilatlarımızda hizmet vermiş her kademeden üyelerimiz, ne kadar teşekkür etsek azdır ki ne zaman yardım istesek partileri için, ülkeleri için adeta koşuyor. Tüm seçimlerde ve seçim dışında bu ülkenin geleceğine katkı koyabilmek için sürekli birlikteyiz. AK Parti’yi yıllardır güçlenerek var eden bu bağdır. Şimdi de Mübarek Ramazan Ayı’nı fırsat bilerek bir araya geliyoruz. Bu birliğimiz gücümüze güç katıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<