banner359

Başkandan Çocuklara Kitap

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gittiği Her Mahallede Çocuklara Kitap Dağıtıyor

09 Aralık 2015 Çarşamba 16:39
Başkandan Çocuklara Kitap
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gittiği her mahallede çocuklara kitap dağıtıyor.
Makamını her cuma ilçenin bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahalle halkıyla bir araya gelirken, Belediye Kütüphane Müdürlüğü de armağan ettiği kitaplarıyla çocukların yanında oluyor. Bozbey, gittiği her mahallede çocuklara kitap dağıtıyor. Çocukları kitaplarla buluşturmayı hedefleyen proje sayesinde, Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’in bugüne dek makamını taşıdığı, Tahtalı, Güngören, Korubaşı, Badırga, Fadıllı’nın da aralarında yer aldığı çok sayıda mahallede toplam 442 çocuğa kitap hediye edildi. Çocuklar, Bozbey’in elinden en güzel armağanı almanın mutluluğunu yaşadı.
“Başkan Burada” projesi ile eş zamanlı olarak sürecek olan "Başkan Burada, Kitap Burada" kampanyasıyla aralık ayı sonuna kadar 100’e yakın çocuğa daha kitap dağıtılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<