Başkentler İznik’te buluşacak

Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret etti.Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu Başkanı Mutlu Çınar ve 12 kişilik heyet, Belediye Başkanı Osman Sargın’a yaptıkları çalışmalar...

20 Mayıs 2017 Cumartesi 15:04
Başkentler İznik’te buluşacak

Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret etti.

banner380

Bursa Kent Konseyi 2026 Çalışma Grubu Başkanı Mutlu Çınar ve 12 kişilik heyet, Belediye Başkanı Osman Sargın’a yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi. Çınar, Selçuklu Devleti’nin kuruluşunun 940. yılı dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette, maksatlarının Selçuklu’nun ilk başkenti İznik’te ilk payitahtları buluşturmak olduğunu söyledi. Bilecik, Bursa, İstanbul ve Ankara gibi tarihe imza atan önemli şehirleri İznik’te toplamayacaklarını söyleyen Çınar, bu önemli çalışma için Belediye Başkanı Osman Sargın ile fikir alışverişinde bulundu.

Osman Sargın, “Bizlere anlattıkları çalışmalar gerçekten heyecan verici projeler. Bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İznik’te başkentleri buluşturma fikirlerinin hayata geçirilmesinde biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<