banner359

Belediyeden kırsal mahallelere ekipman desteği

Karacabey’de Yatırım Hamlesi Başlatan Karacabey Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Ve Bursa Tarım Ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği İle Ortaklaşa Geliştirdikleri Projeler Kapsamında, İlçedeki 64 Kırsal Mahalleye Tohum Ayıklama Makineleri İle Salça Çekme Makinelerinin Montaj İşlemlerinin Başladığını Açıkladı.

16 Ağustos 2016 Salı 15:53
Belediyeden kırsal mahallelere ekipman desteği
Karacabey’de yatırım hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği ile ortaklaşa geliştirdikleri projeler kapsamında, ilçedeki 64 kırsal mahalleye tohum ayıklama makineleri ile salça çekme makinelerinin montaj işlemlerinin başladığını açıkladı.
Kırsal mahallelerde çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmaları adına geliştirdikleri projelerin hayata geçirilme çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şu ana kadar ekiplerin Canbaz, Dağkadı, Karakoca, Merkez Hamidiye mahallelerinde Tohum Ayıklama Makineleri’nin montajı ile Eskikaraağaç, Bayramdere, Keşlik, Hotanlı, Danişment, Gönü ve Arızköy mahallerinde Salça Çıkarma Makineleri montaj çalışmalarının başladığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<