Belediyeden Toplu Sünnet

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 33 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.Mustafakemalpaşa Belediyesi, maddi imkansızlıklar sebebiyle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda...

29 Ekim 2015 Perşembe 16:23
Belediyeden Toplu Sünnet
Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 33 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Mustafakemalpaşa Belediyesi, maddi imkansızlıklar sebebiyle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilk mürüvvet heyecanını yaşattı. 1-9 yaş arası 33 çocuk, Belediye Düğün Salonu’nda sünnet ettirildi. Sünnet şölenine AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri, sünnet aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Sünnet çocuklarının doyasıya eğlendiği şölen, şehir turuyla başladı.
Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu cemiyette çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, davetlilere ikramlarda bulunuldu.
Sünnet çocuklarıyla tek tek ilgilenerek ailelerini tebrik eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu heyecanı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.Sünnetin hem dini hem de sağlık açısından önemine dikkat çeken Başkan Kurtulan, "Çocuklarımız ülkemizin geleceği, bizlerin umududur. Cumhuriyetimizin 92. Yılında aileler çocuklarının ilk mürüvvetini görme imkanı buldu. Sosyal yardımlaşmaya katkı verecek olan bu organizasyonu kalıcı bir hizmet politikasına dönüştüreceğiz" dedi.
Kurtulan, şölenin ardından vatandaşlara aşure, sünnet çocuklarına da bisiklet dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<