banner359

Besaş Eğitim Laboratuarı Gibi

Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ, eğitim kurumları için aynı zamanda önemli bir laboratuar görevi görüyor. BESAŞ, Bursa’nın tek mutfak akademisi Gastro Akademi ile köklü eğitim kurumlarından Kız Meslek Liseleri ve Turizm...

07 Aralık 2015 Pazartesi 12:06
Besaş Eğitim Laboratuarı Gibi
Bursa’nın en büyük ekmek üretim tesisi BESAŞ, eğitim kurumları için aynı zamanda önemli bir laboratuar görevi görüyor. BESAŞ, Bursa’nın tek mutfak akademisi Gastro Akademi ile köklü eğitim kurumlarından Kız Meslek Liseleri ve Turizm Otelcilik Lisesi öğrencilerine destek vermek için protokol imzaladı.
Kurulduğu günden bu yana bir yandan kurumsal kimlik kazanmak, bir yandan da dayanışmayı ön plana çıkarmak üzere birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan BESAŞ, sivil toplum örgütleriyle yaptığı iş birlikleriyle eğitime verdiği önemi vurguluyor. Bu paralelde Bursa’nın tek mutfak akademisi Gastro Akademi ile Bursa’nın köklü eğitim kurumlarından Kız Meslek Liseleri ve Turizm Otelcilik Liselerinde öğrenim hayatını sürdüren öğrencilere destek olmak maksadıyla protokol imzaladı.
Protokol hakkında bilgi veren BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, “BESAŞ olarak çeşitli projelere imza atıyoruz. Gastro Akademi ile imzalamış olduğumuz bu proje kapsamında liseli öğrencilerimiz okulda öğrenmiş olduklarını birebir teorikte uygulamalı görmüş oluyor. Bu hizmeti tamamen ücretsiz olarak öğrencilerimize sunan Gastro Akademi’ye BESAŞ yönetimi olarak öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Aydoğan, “Geleneksel Türk ekmeklerini günümüz teknolojisi ve uzmanların çalışmalarıyla tekrar tüketime sunan BESAŞ Ar- Ge tesislerine öğrencileri kabul ediyoruz. Tesis bünyesinde yer alan analiz laboratuarı, rol ekmek lamine hattı, döner-matador fırınlar ve dinlendirme odası gibi birçok üniteyi görme fırsatı bulan öğrencilerimiz üretim aşamasını yakından inceleme fırsatı buluyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<